Knjige

Na ovoj strani možete da pogledate knjige koje smo do sada izdali. Pored kratkog opisa svake knjige bićete u mogućnosti i da obavite naručivanje.

BIOTEHNIKA VINOVE LOZE

PROIZVODNJA VOĆNIH RAKIJA VRHUNSKOG KVALITETA

   

PROIZVOĐAČI VINA I RAKIJE U SRBIJI

biotehnika vinove loze

Knjiga-Proizvodnja-vocnih-rakija-nikicevic-tesevic-rapsrodato

Proizvodjaci vina i rakije u Srbiji

detaljnije detaljnije detaljnije
Drugo dopunjeno izdanje kultne knjige Biotehnika vinove loze – Najznačajnije delo najstarijeg profesora vinogradarstva, prof.dr Miroslava Milosavljevića. Ovu knjigu su hvalili stručnjaci, univerzitetski profesori, akademici, ali i lingvisti i književnici. Na našem tržištu pojavila se nova sveobuhvatna knjiga o proizvodnji voćnih rakija. Autori ove monografije, prof. Dr Ninoslav Nikićević i prof. Dr Vele Tešević, dali su jedan celovit i stručan pristup ovoj temi. Knjiga je namenjena proizvođačima voćnih rakija ali je uspešno mogu koristiti i studenti kao udžbenik iz oblasti jakih alkoholnih pića.

Ova knjiga predstavlja katalog proizvođača vina i rakije u Srbiji kroz koju čitalac može da pronađe veliki broj vinskih podruma kako velikih tako i manjih proizvođača. Svaki prozvođač je predstavljen kratkom pričom o njemu, ilustrovan fotografijama sa lica mesta i sa kompletnim kontakt podacima. Knjiga je štampana na luksuznom papiru u punom koloru.