Linkovi

Na ovom mestu se nalaze prijatelji i partneri časopisa VINO.

Poljoprivreda.info

www.poljoprivreda.info

Poljoprivreda.info je Internet magazin koji okuplja specijaliste iz različitih oblasti poljoprivrede, ljude sa iskustvom iz elektronskih medija i IT profesionalce (web programere, dizajnere i Internet marketing menadžere).  Sadrdžaj magazina je besplatan, što je i jedan od ciljeva: dostupnost što široj populaciji. On se u celini ili bilo kojim svojim delom modže slobodno distribuirati u ostalim medijima.

Splav restoran Žabar

www.zabar.co.rs

Splav restoran „Žabar“ se nalazi na jednoj od najlepših lokacija grada, to je Zemunski kej. Na obali Dunava postoji već 5 godina.

Meni prebogat raznovrsnim jelima od mesa i povrća, od kojih je prosto nemoguće izdvojiti najbolje. Deserti koje preporučujemo su: suva pita „Žabar“ i punjena dinja. Karta pića obiluje različitim vinima. Ljubazno osoblje učiniće sve da vaš dolazak učini nezaboravnim.

Udrudženje Sommeliera Srbije (SERSA)

www.sersa.org.rs

Glavna ideja i želja za osnivanjem Udrudženja je da vino i vinsku kulturu u Srbiji unapredimo i priblidžimo što većem broju ljudi. Grupa ljudi kako profesionalaca, tako i ljubitelja i entuzijasta okupljena oko iste ideje i na prvom mestu oko vina, čini okosnicu Udruženja. Sa osnivanjem Udrudženja Sommeliera u Srbiji je otpočeo novi trend i pristup vinu.

Udrudženje Sommeliera Srbije SERSA broji preko 80 aktivnih profesionalnih članova.

Udruženje vinogradara i vinara Srbije (VIVIS)

www.vivis.org.rs

Udruženje pre svega treba da se bori za prava vinogradara i vinara, da partnerski učestvuje sa nadledžnim Ministarstvima u kreiranju novih zakona u skladu sa EU normama, organizuje seminare, studijska putovanja i ostale vrste događaja vezanih za vino, kao i da zaštiti članove Udrudženja od finansijski nedisciplinovanih kupaca. Takođe, Udruženje treba da sprovodi i podrži sve vrste akcija koje će biti u funkciji afirmacije i stvaranja pozitivnog imidža vinogradarstva i vinarstva Srbije, kako u zemlji, tako i u svetu.

Novinarnica – sve novine na jednom mestu

www.novinarnica.net

Prvi i jedini portal koji korisnicima interneta nudi 90% novina koje se štampaju i izdaju u Srbiji na jednom mestu online, nacionalnog i lokalnog karaktera. Prepoznali smo potrebe koje nameće savremen način života i omogućili vam da u elektronskom formatu kupite ili besplatno čitate novine i časopise koji pokrivaju najrazličitije oblasti, političke, ekonomske, lifestyle teme, strukovne magazine, itd. Novine dostupne na našem sajtu ne gube na originalnosti, zadržavaju isti izgled i sadržaj kao i u štampanoj formi.

 

Lider Limo – iznajmljivanje luksuznih vozila sa vozačem

www.liderlimo.rs

Idealan partner za vinske ture – kompletna organizacija i prevoz luksuznim minivan vozilima.