8. međunarodni festival vina – INTERFEST 2011

30th jun 2011

Interfest 2011U četvrtak 30.6.2011. godine, u 18 h, Trg Slobode u Novom Sadu biće otvoren da primi hiljade posetilaca koji sa nestrpljenjem očekuju početak najvećeg festivala vina u regionu.
100 vinarija iz 10 zemalja, među kojima važno mesto zauzimaju srpski proizvođači, ponudiće novosađanima svoja najlepša vina na degustacijui uživanje. Vrhunsku ponudu vina upotpuniće proizvodi koji se savršeno slažu sa vinom kao što su kvalitetni sirevi i maslinova ulja. Ljubitelji gastronomije na moći će da uživaju u specijalitetima i dobrim vinima koje nam pripremaju kulinarski majstori Mađarske, koja je zemlja specijalni gost InterFesta.

Festival će biti otvoren svakog dana od 18 sati do ponoći, kao i uvek ulaz je besplatan. Ljubitelji vina će na blagajni moći da kupe degustacione čaše po ceni od 150,00 rsd. Najavili smo vaučere i 100, 00 i 50,00 rsd ali smo u skladu sa ekonomskom krizom koja još uvek traje odlučili da u opticaju budu samo vaučeri od 50 rsd. Naši izlagači su u mogućnosti da, u skladu sa cenom svojih vina, jednu degustacionu čašu naplate i više od jednog vaučera a sa tim su upoznati i najverniji posetioci InterFesta. Kao i proteklih godina, Interfest su podržali Grad Novi Sad, Vlada AP Vojvodine i Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede.

Tags: ,Komentarisanje je zatvoreno.


0